Digel is het grote merk bij ”Just Man” in Zevenbergen

Digel bij Just Man in Zevenbergen, gemeente Moerdijk.

Digel - Zevenbergen - JustmanDigel is als authentiek familiebedrijf opgestart. Zo is het klein begonnen maar nu uitgegroeid tot een groot merk in de modewereld. De kwaliteit van de kleding zorgt ervoor dat het zowel casual draagbaar is als voor een zakelijke gelegenheid. U vindt daarom voor iedere gelegenheid een passende outfit. U vindt de Duitse degelijkheid terug in de kwaliteit van de producten, zo gaat uw product ook een lange tijd mee.

Met de kwalitatieve, stijlvolle en moderne kleding is Digel geschikt voor mannen die van een net en verzorgd voorkomen houden. De collectie heeft zowel een comfortabele als een mannelijke uitstraling. De materialen en de kwaliteit van de kleding zorgen ervoor dat de kleding net even iets specialer voelt dat doorsnee. De materialen ademen comfort uit door het kreukherstellend vermogen. Ideaal dus voor een zakenman of voor een avondje uit!

De nieuwste collectie van Digel is verkrijgbaar bij Just Man in Zevenbergen, maar ook voor vele andere merken kunt u bij ons terecht.

Volg ons op Facebook voor meer nieuws

De Mannenmode zaak van Zevenbergen en omstreken! Op de Noordhaven 54 te Zevenbergen vind je onze winkel. De herenmode speciaalzaak voor zowel de casual, semi-klassiek als de zakelijke man waar topservice en no nonsense advies vanzelf sprekend zijn en waar de koffie altijd klaar staat!

  • State of Art
  • ME Legend
    ME Legend
    PME Legend
  • Vanquard