PME Legend verkrijgbaar bij ”Just Man” in Zevenbergen

PME Legend bij Just Man in Zevenbergen, gemeente Moerdijk.

PME Legend in Zevenbergen - JustmanHet Nederlandse merk, PME Legend, voorheen bekend als Pall Mall, maakt hele stoere, draagbare en uiterst comfortabele collecties voor de oer-Hollandse man. Met een enorm breed pasbereik (PME Legend gaat tot XXXL!) heeft het merk een onvoorstelbaar veel trouwe fans.

De collecties van PME zijn geïnspireerd op de extreme, zware en veeleisende omstandigheden, waarin cargo-piloten, zich over de gehele wereld in verkeren. De echte PME Legend man, is een pionier, die sterk en vastberaden is en geen uitdaging uit de weg gaat! Dit is ook terug te zien in de collecties van het merk. Denk aan de inmiddels legendarische pilotenjassen (zoals Tom Cruise in Top Gun droeg). Deze zijn al jarenlang het trotste boegbeeld van het merk, dat steeds bredere collecties maakt. In navolging van het pilotenjack zijn inmiddels de comfortabele spijkerbroeken een vaste waarde in de garderobe van iedere man.

De nieuwste collectie is verkrijgbaar bij Just Man in Zevenbergen, maar ook voor vele andere merken kunt u bij ons terecht.

Volg ons op Facebook voor meer nieuws

  • State of Art
  • ME Legend
    ME Legend
    PME Legend
  • Vanquard